گستران وب

افزونه وردپرس یا Functions.php کدام بهتر است؟

در خیلی از موارد از کاربران خواسته میشود یا افزونه ای را برای وردپرس خود نصب کنند یا به فایل functions.php قالب خود کدی را اضافه کنند ؟ بعضی از کاربران معتقدند که اضافه کردن کد همیشه روش بهتر برای عملکردی بهتر است ، اما این در واقع درست نیست . در این مقاله ، مزایا و معایب افزونه وردپرس و فایل functions.php را توضیح خواهیم داد و خواهیم گفت که کدام روش برای شما بهتر است .

مهر 12 , 1397

انتخاب بین افزونه وردپرس و فایل Functions.php

در خیلی از موارد از کاربران خواسته میشود یا افزونه ای را برای وردپرس خود نصب کنند یا به فایل functions.php قالب خود کدی را اضافه کنند ؟ بعضی از کاربران معتقدند که اضافه کردن کد همیشه روش بهتر برای عملکردی بهتر است ، اما این در واقع درست نیست . در این مقاله ، مزایا و معایب افزونه وردپرس و فایل functions.php را توضیح خواهیم داد و خواهیم گفت که کدام روش برای شما بهتر است .

انتخاب بین افزونه وردپرس و فایل Functions.php

نصب افزونه وردپرس یا استفاده از کد سفارشی در فایل Functions.php

شما اغلب دو راه حل برای اضافه کردن یک مورد به سایت وردپرسی خود خواهید داشت . شما می توانید یک افزونه وردپرس را نصب کنید یا یک قطعه کد را به فایل functions.php قالب خود اضافه کنید .

هر دو روش همان کار را می کنند و هر دوی آنها صحیح هستند . با این حال ، بسیاری از کاربران می خواهند بدانند که کدام یک برای سرعت و عملکرد وردپرس بهتر است .

برخی از کاربران احساس نگرانی در مورد نصب افزونه های بیشماری دارند و این که چگونه ممکن است سرعت وب سایت و امنیت وردپرس را تحت تاثیر قرار دهند . دیگران نگران هستند که اضافه کردن کد سفارشی می تواند وب سایت آن ها را خراب کند ، و آنها ممکن است به راحتی نتوانند آن را تعمیر کنند .

بیایید هر دو راه حل را مقایسه کنیم تا مشخص شود کدامیک برای عملکرد وردپرس بهتر است .

مزایا و معایب فایل functions.php

مزایا و معایب فایل functions.php

فایل های functions.php در وردپرس به توسعه دهندگان قالب اجازه می دهد تا ویژگی های سفارشی برای قالب های خود را تعریف کنند . این فایل مانند افزونه وردپرس  عمل می کند و می تواند مورد استفاده قرار بگیرد ، برای اضافه کردن هر قطعه کد سفارشی دیگری که می خواهید برای اضافه کردن به وب سایت خود از آن استفاده کنید .

در اینجا مزایای اضافه کردن کد سفارشی به فایل functions.php قالب را خواهیم گفت .

مزایا :

  • شما می توانید از ویرایشگر قالب در قسمت admin به راحتی استفاده کنید تا فایل functions.php را ویرایش کنید .
  • شما می توانید کلیه لغات کد را در یک فایل کپی و بچسبانید .
  • با کمی مطالعه به راحتی می توانید این کار را یاد بگیرید .

با این حال استفاده از فایل functions.php هم می تواند دارای معایبی باشد ، حال با هم نگاهی به این معایب می اندازیم.

معایب :

  • اگر قالب خود را تغییر دهید ، کد سفارشی شما کار نخواهد کرد .
  • به استثنای اینکه از یک تم فرزند استفاده می کنید ، برای روز رسانی تم شما باید فایل functions.php را بازنویسی کنید .
  • دقیقا از کجا شروع کردن برای انجام کار عملی سخت خواهد بود .
  • برخی از قطعه کد ها می تواند بیش از حد بزرگ باشد و به اسکریپت ها و استایل های اضافی نیاز دارد .

درک محدودیت های وظیفه فایل وردپرس

بسیاری از ترفندهای مفید برای فایل وردپرس که بسیار وسوسه انگیز است وجود دارد . با این حال ، جایگزینی برای افزونه های وردپرس مناسب نیست .

اضافه کردن قطعه کد به فایل functions.php تاثیر مشابهی بر عملکرد دارد که یک افزونه وردپرس با همان کد خواهد داشت .

تمام قابلیت ها و ویژگی های مورد نیاز شما نمی توانند به فایل functions.php اضافه شوند . به عنوان مثال ، یک کد سفارشی ممکن است به اسکریپت های اضافی و شیوه های دیگر نیاز داشته باشد تا به درستی کار کنند .

ما معتقدیم که فایل functions.php باید برای آنچه که در نظر گرفته شده است مورد استفاده قرار گیرد : عملکرد مبتنی بر قالب توسط توسعه دهندگان اضافه شده است .

مزایا و معایب نصب افزونه وردپرس

مزایا و معایب نصب افزونه وردپرس

افزونه های وردپرس مانند برنامه های کاربردی برای وب سایت وردپرس شما هستند . آنها حاوی کد هستند که خود را به هسته وردپرس متصل می کند تا ویژگی ها و قابلیت های بیشتری را ارائه دهند . در اینجا برخی از مزایای استفاده از پلاگین وردپرس به جای اضافه کردن کد به فایل را توضیح خواهیم داد .

مزایا :

  • افزونه وردپرس به قالب شما بستگی ندارد .
  • در صورت نیاز ، غیرفعال کردن ، به روز رسانی و یا نصب مجدد آسان تر است .
  • به راحتی مدیریت کنید زیرا شما می دانید کدام افزونه چه کاری را برای شما انجام می دهد .

در حال حاضر ، ما نمی گوییم که نصب تمام افزونه های وردپرس خوب است . گاهی اوقات معایبی هم وجود دارد . حال با هم نگاهی به آن معایب می اندازیم .

معایب :

شما باید به روز رسانی برای افزونه را نصب کنید .

نویسنده افزونه به روزرسانی یا پشتیبانی نمی کند ( اگر افزونه مورد استفاده شما رایگان باشد ) .

شما نمی توانید با کد کار کنید .

افزونه وردپرس در مقابل فایل هایfunctions.php کدام یک بهتر است ؟

اگر یک افزونه وردپرس با همان کد وجود دارد ، ما معتقدیم که استفاده از افزونه انتخاب خوبی است . از لحاظ عملکرد ، مهم نیست که کد اجرا شود . این که آیا آن را از فایل functions.php بارگذاری می شود یا به عنوان یک افزونه جداگانه استفاده می شود ، اگر آن کد همان است ، آن هم همان تاثیر را بر روی کار شما می گذارد .

مدیریت افزونه های جداگانه بسیار ساده تر از ویرایش یک فایل تک کاره بزرگ است . اضافه کردن قطعه کد تصادفی در همان فایل ، حتی زمانی که آنها مربوط نیست و یا وابسته به یکدیگر هستند ، چیز پیچیده ای است .

اگر شما یک افزونه را انتخاب می کنید ، می توانید از بروزرسانی های آینده بهره مند شوید ، که ممکن است عملکرد را بهبود بخشیده ، رفع اشکال ، یا امنیت را آسیب پذیر کند .

چه زمانی باید کد را به فایل Functions.php اضافه کنیم ؟

اگر عملکردی که می خواهید اضافه کنید به عنوان یک افزونه در دسترس نیست و قطعه کد واقعا ساده است ، پس شما می توانید آن را به فایل functions.php خود اضافه کنید .

یکی دیگر از سناریوهای ممکن این است که شما در حال اضافه کردن قابلیت هایی هستید که مربوط به قالب وردپرس و قالب فرزند شما است . به عنوان مثال ، ایجاد اندازه تصاویر جدید ، نشان دادن تاریخ ، اضافه کردن کد سفارشی قبل یا بعد از محتوا و بسیاری موارد دیگر .

اگر شما اغلب قطعه های کد سفارشی را به وب سایت خود اضافه می کنید ، حتی راهی بهتر برای انجام این کار وجود دارد. میتوانید آنها را در یک افزونه وردپرس مخصوص سایت ذخیره کنید یا از کد افزونه کد پنهان برای سازماندهی تمام کد های سفارشی خود استفاده کنید .

ما امیدواریم که این مقاله به شما کمک کرده باشد تا بگیرید که چه زمانی باید از فایل functions.php استفاده کنید و چه زمانی باید از افزونه برای تغییرات خود بهره ببرید . همچنین با کلیک بر روی این متن می توانید آموزش های رایگان وردپرس گذشته ما را نیز مطالعه فرمایید .

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *