گستران وب

آسان ترین راه نظارت بر سرور وب سایت

آیا می خواهید زمان سرور را برای سایت وردپرس خود نظارت کنید؟ نظارت بر بروزرسانی سرور به شما امکان می دهد وقتی سرعت وب سایت شما کاهش می یابد یا غیرقابل دسترسی است ، اعلان های هشدار را دریافت کنید.نگه داشتن وب سایت خود به صورت آنلاین تضمین می کند که مشتریان هرگز مشکلی برای بازدید از وب سایت شما ندارند. یک سایت بدون پاسخگو نه تنها برای تجربه کاربر مناسب نیست  بلکه برای رتبه بندی سئو شما نیز بد است.در این مقاله ، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی زمان سرور را در وردپرس کنترل کنید. ما چندین راه حل نظارت به موقع را به اشتراک خواهیم گذاشت ، و شما می توانید یکی از مواردی را انتخاب کنید که برای شما مناسب باشد.

بهمن 13 , 1398

مانیتورینگ وب سایت سرور وب سایت چیست؟

نظارت بر بروزرسانی سرور وب سایت به شما امکان می دهد تا خاموشی ها را در وب سایت خود ردیابی کنید. ابزارهای مانیتورینگ به موقع سرور اگر مشکلی در وب سایت شما وجود دارد ، فوراً به شما اطلاع می دهند ، بنابراین می توانید بلافاصله آن را برطرف کنید.

بسیاری از شرکت های میزبان وردپرس نوید به روز رسانی ۹۹.۹٪ سرور را می دهند. با این حال ، گاهی اوقات اینگونه نیست.

بزرگترین نشانه سرویس ضعیف میزبانی این است که سرورهای آنها به دفعات پایین می روند و برای چند دقیقه یا حتی ساعت ها پایین می مانند

چرا شما نیاز به نظارت بر سرور Uptime دارید؟

اغلب کاربران به شرکت های میزبان وب خود اعتماد می کنند و نگهبانان خود را پایین می آورند. بعضی اوقات ممکن است حتی بدانید که آیا وب سایت شما به ویژه اگر  وسط شب یا هنگام تعطیلات  دچار خرابی شودچه اتفاقی می افتد؟خرابی وب سایت می تواند به شدت بر روی شغل ، شهرت وب سایت و تجربه کاربر تأثیر بگذارد.

۱-بیشتر خرابی به معنای از دست دادن پول: اگر وب سایت شما برای مدت طولانی غیرقابل دسترسی باشد ، به ناچار درآمد خود را از دست خواهید داد.
۲-تجربه کاربر و اعتبار نام تجاری: از بین بردن وب سایت شما به نوعی مانند بستن درب شما در چهره کاربران است حتی اگر شما آن را عمداً انجام نمی دهید. این احساس بدی ایجاد می کند و شما ممکن است مشتریان بالقوه را از دست دهید.
۳-تأثیر موتور جستجو: اگر وب سایت شما غالباً پایین است ، موتورهای جستجو ممکن است تصور کنند وب سایت شما ناچیز است یا فاقد سازگاری است. غالباً آنها وب سایتهایی را که قادر به حفظ بروز ساعت ۲۴/۷ نیستند مجازات می کنند.

بدیهی است ، شما فقط نمی توانید در مقابل یک کامپیوتر بنشینید و وب سایت خود را با طراوت نگه دارید تا ببینید که این سیستم در حال انجام است.

برخی از ابزارهای بسیار عالی و رایگان وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید تا به طور خودکار زمان سرور را برای وب سایت خود کنترل کنید.

این سرویس ها به موقع سایت شما نظارت می کنند و همچنین هنگام خاموش شدن سرور ، به سرعت از طریق ایمیل یا پیامک به شما هشدار می دهند.

بیایید نگاهی به برخی از بهترین ابزارها برای نظارت بر بروزرسانی سرور وب سایت خود بیاندازیم.

۱. سرور Uptime را با ربات Uptime نظارت کنید

Uptime Robot برنامه های رایگان و پولی را برای نظارت بر بروزرسانی سرور شما ارائه می دهد.

برنامه رایگان آنها هر ۵ دقیقه وب سایت شما را بررسی می کند ، و برنامه پرداخت شده هر ۶۰ ثانیه. طرح پرداخت شده با ۴.۵۰ دلار در هر ماه (سالانه صورتحساب) شروع می شود و شامل پیامک ، تماس صوتی ، ایمیل و سایر هشدارها می شود.

اولین کاری که باید انجام دهید مراجعه به وب سایت Uptime Robot و کلیک بر روی دکمه Signup است.

در مرحله بعد ، شما باید یک برنامه برای سرویس نظارت خود انتخاب کنید

پس از آن مراحل ثبت نام را تمام کرده و به داشبورد حساب کاربری Uptime Robot خود وارد شوید. از اینجا باید روی دکمه Add New Monitor کلیک کنید.

 

با استفاده از این روش می توانید یک روش نظارت (HTTP یا HTTPS) را انتخاب کنید و URL وب سایت خود را اضافه کنید.وبه همین صورت ، می توانید هنگام خاموش شدن وب سایت خود ، هشدارهایی را ارسال کنید .

 

پس از اتمام کار ، روی دکمه “ایجاد مانیتور” کلیک کنید تا تغییرات خود را ذخیره کنید.

Uptime Robot اکنون وب سایت شما را ذخیره کرده و نظارت بر سرور خود را آغاز می کند. آمار دقیقی را در داشبورد حساب خود مشاهده می کنیدو هنگام پایین آمدن وب سایت ، هشدارهایی دریافت خواهید کرد.

 

۲. تنظیم Uptime Monitoring با استفاده از Pingdom

Pingdom ابزاری محبوب برای نظارت بر عملکرد است که به شما امکان می دهد نظارت وب به موقع سرور را برای وب سایت خود تنظیم کنید. Pingdom یک سرویس پولی با برنامه هایی است که از ۴۲ دلار در ماه شروع می شود. آنها همچنین یک برنامه شروع کننده دارند که ۱۶۵ دلار در سال است.

Pingdom یک سکوی مستحکم تر است که خدمات نظارت بر زمان واقعی را در زمان واقعی ارائه می دهد. آنها آمار دقیق ، سیاهه های مربوط ، نظارت از مکانهای مختلف جغرافیایی و موارد دیگر را ارائه می دهند.

ابتدا ، برای شروع آزمایش رایگان خود ، باید به وب سایت Pingdom مراجعه کرده و روی دکمه سبز کلیک کنید.

از شما خواسته می شود تا ایمیل و رمز عبور خود را برای ایجاد یک حساب کاربری تهیه کنید. پس از آن از شما خواسته می شود شماره تلفن ، ایمیل ، منطقه زمانی و URL وب سایت را تهیه کنید. گزینه های عملکرد و نظارت را حتما بررسی کنید و سپس بر روی دکمه “بگذارید شروع کنیم” کلیک کنید.

Pingdom به طور خودکار مانیتورینگ را تنظیم می کند و یک هشدار تست به آدرس ایمیل شما ارسال می کند.بنابراین شما با موفقیت پایش وب سایت خود را با استفاده از Pingdom تنظیم کرده اید.

می توانید چندین مکان هشدار و ردیابی را برای مکان های مختلف تنظیم کنید. اسناد و پشتیبانی از Pingdom می تواند به شما در تنظیم این برنامه کمک کند ، اما رابط کاربری آنها نسبتاً مستقیم است.

Pingdom همچنین تاریخچه به روز خود را حفظ می کند ، بنابراین می توانید عملکرد شرکت میزبان وب خود را به مرور زمان ارزیابی کنید.

۳. بررسی وب سایت شما بالا یا پایین است

اگر فقط می خواهید بدانید که آیا وب سایت شما واقعاً خراب است ، یا با مشکلات اینترنت روبرو هستید ، می توانید سریعاً با استفاده از ابزار بررسی زمان به روز IsItWP این کار را انجام دهید.

به سادگی به ابزار IsItWP Uptime Checker بروید و آدرس وب سایت خود را وارد کنید.ابزار Uptime Checker به سرعت وب سایت شما را بررسی می کند و به شما نشان می دهد وب سایت شما بالا یا پایین است.

وقتی وب سایت شما خراب است چه باید کرد؟

اگر وب سایت شما پایین است ، باید تشخیص دهید که چه کاری را انجام دهید . در اینجا دستورالعمل های گام به گام را که شما باید دنبال کنید ارایه شده است:

مرحله ۱. تأیید کنید که برای همه و نه فقط شما کاهش یافته است

می توانید با بررسی سایت خود با ابزار جستجوگر به موقع IsItWP شروع کنید. اگر نشان می دهد وب سایت شما به پایان رسیده است ، احتمالاً این فقط اینترنت شما است.

ابتدا حافظه پنهان مرورگر و حافظه نهان DNS را پاک کنید. پس از آن بارگیری مجدد وب سایت را انجام دهید.

اگر این کار نمی کند ، پس ببینید آیا می توانید از آدرس IP دیگری به وب سایت خود دسترسی پیدا کنید یا خیر. شما می توانید با استفاده از یک سرویس VPN یا حتی فقط با استفاده از اینترنت تلفن همراه خود این کار را انجام دهید.

اگر می توانید به وب سایت خود دسترسی پیدا کنید ، این بدان معنی است که یا ISP یا شرکت میزبان شما به طور تصادفی آدرس IP شما را مسدود کرده اند. برای حل مسئله می توانید با هر دو ارائه دهنده خدمات تماس بگیرید.

اگر اخیراً تنظیمات DNS نام دامنه خود را تغییر داده اید ، این بدان معنی است که DNS در موقعیت جغرافیایی خاص شما به روز نشده است.

چیز زیادی وجود ندارد که بتوانید انجام دهید اما صبر کنید تا DNS به درستی به روز شود. این ممکن است چند ساعت تا یک روز طول بکشد.

مرحله ۲. اگر وب سایت شما برای همه خراب است

اگر تأیید کرده اید که وب سایت شما برای همه خراب است ، باید سریعاً به ارائه دهنده هاست خود مراجعه کنید. ممکن است اینها با سرور خود مشکلی دارند و می توانند جزئیات بیشتری را در اختیار شما قرار دهند.

معمولاً شرکت های میزبان سریعاً به چنین مواردی پاسخ می دهند و به زودی وب سایت شما برمی گردد.

اما ، اگر وب سایت شما غالباً پایین است ، یا پاسخ رضایت بخشی از آنها دریافت نمی کنید ، به مرحله بعدی بروید.

مرحله ۳. انتقال به یک ارائه دهنده میزبانی بهتر

به دلیل رقابت سخت در صنعت میزبان ، برخی از شرکت های کمتر شناخته شده با استفاده از فناوری های منسوخ ، کارمندان غیر ماهر و خدمات ناکافی با مشتری ، هزینه های خود را کاهش می دهند.با این حال ، اگر وب سایت شما غالباً پایین است و شما نمی توانید کارهای زیادی در مورد آن انجام دهید ، باید به یک ارائه دهنده هاستینگ بهتر بروید و وب سایت خود را به هاست جدیدمنتقل کنید.

در پایان امیدواریم مطالب ارایه شده مورد پسند شما کاربران عزیز واقع شده باشد.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *