گستران وب

آموزش ویرایش فایل ها در سی پنل

در آموزش قبلی با نحوه تهیه و پشتیبانی گرفتن از فایل ها آشنا شدید و توسط آن آموزش دیدید که به چه صورت از تمام فایل هایتان می توان پشتیبانی تهیه کرد.در این آموزش ما قصد داریم شما را با چگونگی ویرایش آنلاین فایل ها در محیط سی پنل آشنا کنیم.

آبان 5 , 1397

در آموزش قبلی با نحوه تهیه و پشتیبانی گرفتن از فایل ها آشنا شدید و توسط آن آموزش دیدید که به چه صورت از تمام فایل هایتان می توان پشتیبانی تهیه کرد.در این آموزش ما قصد داریم شما را با چگونگی ویرایش آنلاین فایل ها در محیط سی پنل آشنا کنیم.

در چه صورت نیاز به ویرایش فایل ها در محیط سی پنل است؟

تصور کنید در مواردی نظیر نصب یا راه اندازی قالب سایت  و یا حتی بعد از نصب و راه اندازی فایل ها نیاز به ویرایش دارند به طور مثال تغییر رنگ قالب که باید وارد فایل CSS شد و ویرایش مورد نظر انجام شود و یا در گاهی موارد سایت خطای ۵۰۰ مواجه خواهید شد که برای رفع خطا باید وارد هاست شده و فایل htaccess را ویرایش کنید و باید یک سری کد به آن اضافه شود و تا خطا برطرف شود. یا مثال دیگر برای نصب وردپرس  بایدوارد فایل wp-config.php شد و اطلاعات دیتابیس را به آن اضافه و فایل را ویرایش کرد.

پس در بسیاری از موارد به ویرایش فایل ها به صورت آنلاین لازم است.

ابزار ویرایش فایل ها در سی پنل:

  • ویرایشگر text editor
  • ویرایشگر Code Editor
  • ویرایشگر HTML Editor

آموزش ویرایش فایل ها در فایل منیجر سی پنل

قدم اول: طبق آموزشی که قبلا گفته شد وارد سی پنل شوید.

قدم دوم: از قسمت files بر روی file manager کلیک کنید تا وارد این قسمت شوید.

*****

با کلیک بر روی وارد file manager وارد صفحه ای شدید که به آن Home گویند که تمام فایل های اصلی شما در آنجا قرار  دارد و نباید آن ها را ویرایش کنید.

قدم سوم: شما برای ویرایش فایل هایتان با دو بار کلیک بر روی public_html باید  وارد شوید.

*****

قدم چهارم:در این مسیر فایل های وردپرسی مارا مشاهده میکنید شما قبل از ویرایش هر  فایل روی فایل کلیک راست کنید و view را انتخاب کنید تا محتویات فایل را مشاهده کنید تا ببینید همان فایل ک میخواهید ویرایش کنید هست یا خیر.

*******

قدم چهارم:در اینجا ما میخواهیم  فایل wp-config.php را ویرایش کنیم و اطلاعات دیتابیس خود را در آن قرار دهیم. پس روی wp-config.php کلیک راست و ویرایش(Edite) را انتخاب میکنیم.

******

قدم پنجم: بع از جای گذاری و وارد کرد نام کاربری دیتابیس و رمز عبور و یا ویرایش آن ها در قسمت encoding دقت کنید فایل  روی utf-8 باشد بعد دکمه ذخیره سازی را بزنید.

*******

آموزش ویرایش فایل از طریق code editor در سی پنل

قدم اول: طبق آموزشی که در بالا گفته شد وارد فایل منیجر و وارد فولدر  قالب سایت شده

قدم دوم:فایل style.css رو پیدا میکنیم و روش کلیک راست می کنیم و دکمه code editor رو میزنیم بعد  از ویرایش بر روی دکمه ذخیره سازی کلیک کنید.

******

آموزش ویرایش فایل html از طریق html editor در سی پنل

قدم اول: طبق آموزشی که در بالا گفته شد وارد فایل منیجر 

قدم دوم:فایل html که میخواهید ویرایش کنید را انتخاب میکنید و روش کلیک راست می کنیم و دکمه html editor رو میزنیم این ویرایشگر بسیار حرفه ای است که با آن می توانید عکس به صفحه مورد نظر اضافه و یا حذف کنید و یا اندازه آن را ویرایش کنید و این ویرایشگر بسیار حرفه ای تر از ویرایشگر های قبلی سی پنل است.بعد از ویرایش برای ذخیره فایل بر روی گزینه save کلیک کنید.

******

۵/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *