گستران وب

۱۳ ترفند فوق العاده برای افزایش سرعت وردپرس

وردپرس سیستم مدیریت […]

تیر 18 , 1396

وردپرس سیستم مدیریت محتوای متن باز و پلتفرم وبلاگ نویسی بسیار موثری است که امروزه به صورت گسترده ای فراگیر شده است اما با این وجود بسیاری از وبلاگ نویسان از پتانسیل کامل آن استفاده نمی کنند. سرعت عملکرد سایت یکی از فاکتورهای مهم محسوب می شود و اگر به دنبال این هستید که سرعت سایت خود بهبود بخشید با ما همراه باشید تا ۱۳ ترفند افزایش سرعت وردپرس را با شما در میان بگذاریم.

استفاده از آخرین نسخه

wordpress-upgrade

یکی از کلیدهای موفقیت در داشتن سایت با عملکرد بالا استفاده از آخرین نسخه نرم افزاری است. سیستم وردپرس، پوسته و افزونه ها را همیشه باید بروزرسانی کنید و مطمئن شوید که از آخرین نسخه منتشر شده استفاده می کند. همچنین این بروزرسانی ها جلوی باگ هایی که هکرها می توانستند از طریق آنها نفوذ کنند را می گیرد.

ساده نگه داشتن پوسته

برای اینکه سرعت سایت سریع باشد پوسته سایت نقش مهمی ایفا خواهد کرد. پوسته ای که طراحی پیچیده ای داشته باشد و در آن از عناصر گرافیکی سنگین و زیاد استفاده شده باشد موجب کاهش سرعت سایت خواهد شد. بهتر است به دنبال پوسته ای ساده و سبک بگردید.

حذف افزونه های غیرلازم

plugins-and-wordpress-performance

افزونه ها مهم هستند و شما برای دلایل متعددی از آنها استفاده می کنید. با این حال برخی از افزونه ها به دلیل بروز رسانی نشدن و یا کدنویسی نادرست باعث کاهش سرعت سایت و اعمال فشار بر روی سرور سایت می شوند. بنابراین به افزونه هایی که استفاده می کنید نگاهی کرده و در صورت امکان آنهایی را که واقعا نیاز ندارید را حذف کنید.

برش تصاویر

تصاویر یکی از دلایل اصلی افزایش حجم صفحات سایت هستند، بنابراین مطمئن شوید که تصاویر به هنگام آپلود به سایزهای مورد نیازتان برش داده شوند، در غیراینصورت موجب کندی سایت خواهند شد.

پوسته سریع

برای اینکه صفحه ای از سایت ساخته و نمایش داده شود درخواست هایی به سرور ارسال می شود. هرچه تعداد این درخواست ها زیاد باشد موجب طولانی شدن فرآیند ایجاد صفحات خواهد شد. سعی کنید از پوسته ای استفاده کنید که درخواست های کمتری را به پایگاه داده MySQL ارسال کند. این گزینه در وب سایت هایی که بازدید بالایی دارند تاثیر بسیاری خواهد داشت.

قسمت بندی نوشته ها

نوشته های خود را بیش از اندازه طولانی نکنید. در صورتی که موضوعی که می خواهید منتشر کنید طولانی است، آن را به چند قسمت تقسیم کرده و آنها را در پست هایی جداگانه منتشر کنید.

انتخاب هاست

how-to-choose-best-web-hosting-for-wordpress-website

بسیاری از افراد بیشتر از اینکه به دنبال کیفیت باشند، سراغ شرکتی می روند که قیمت کمتری داشته باشد. کیفیت هاستی که برای سایت می گیرد در سرعت سایت موثر خواهد بود، بنابراین اگر شما تمامی موارد را رعایت کرده باشید اما هاست سایت کیفیت مناسبی نداشته باشد، همچنان سرعت سایت آهسته خواهد بود.

مدیریت صفحه اصلی

صفحه اصلی جایی است که در آن مدیران سایت ها می خواهند تمامی نوشته های خود را نمایش دهند، به همین تعداد مطالب موجود در این صفحه بسیار زیاد بوده که باعث کاهش سرعت ایجاد صفحه می شود. توصیه می شود صفحه اصلی سایت را تا حد امکان سبک نگه داشته و تنها تعداد اندکی از نوشته ها را در این صفحه داشته باشید.

کاهش اسکریپت های سایت

اسکریپت ها معمولا آنهایی که فایل هایشان خارج از سایت فراخوانی می شوند، می توانند موجب کاهش سرعت سایت شوند. تا جایی که در نمایش سایت اشکالی پیش نیایید سعی کنید اسکریپت هایی را که خارج از سایت فراخوانی می شوند را کاهش دهید.

استفاده از LazyLoad برای تصاویر

همانطور که گفتیم تصاویر یکی از عوامل اصلی سنگین شدن صفحات هستند. برای سایت هایی که در آنها از تصاویر به تعداد زیاد استفاده شده است بهتر است از حالت LazyLoad استفاده شود. در این حالت تصاویر تنها زمانی که کاربر به موقعیت تصویر مراجعه کند (اسکرول کند) تصاویر لود و نمایش داده خواهند شد.

غیرفعال کردن بازتاب ها

اگر سایتی به یکی از صفحات سایت شما لینک بدهد، با استفاده از امکان بازتاب ها وردپرس این مورد را به شما اطلاع رسانی خواهد کرد. با اینکه این سرویس مفید می باشد اما اگر به دنبال افزایش سرعت سایت هستید، پس بهتر است آن را غیرفعال کنید. برای این کار در پنل وردپرس از بخش تنظیمات -> گفت‌وگوها می توانید ارسال و دریافت بازتاب ها را غیرفعال کنید.

استفاده از CloudFlare

BsDQcOALTVi3H2sL0In3_speed-up-wordpress-cdn

نام یک سرویس CDN است. CDN ها (شبکه های تحویل محتوا) سرویس هایی هستند که فایل های سایت مانند تصاویر، استایل ها و جاوا اسکریپت ها را باتوجه به موقعیت جغرافیایی بازدید کننده از نزدیک ترین سرور موجود ارسال می کنند. در این حالت اگر سرور اصلی شما از داخل کشور باشد و از CDN استفاده کنید، بازدید کننده ای که از خارج از کشور مانند انگلیس بخواهد از سایت شما بازدید کند، فایل ها را دیگر از سرور ایران دریافت نخواهد کرد، بلکه آنها را از نزدیک ترین سرور CDN دریافت خواهد. بنابراین استفاده از شبکه های تحویل محتوایی مانند CloudFlare که پلن رایگان دارند، در افزایش سرعت سایت بسیار موثر خواهند بود.

استفاده از افزونه cache

کش به حالتی گفته می شود که در آن یک نسخه از سایت به صورت فایل آماده نگه داری می شود و در صورت به جای ایجاد مجدد همان درخواست از فایل موجود استفاده می شود. از افزونه های قدترمند برای کش در وردپرس می توان به W3 Total Cache اشاره کرد. این افزونه را می توانید به سرویس CDN که در شماره قبلی معرفی کردیم متصل کنید و از افزایش سرعت بارگزاری سایت خود لذت ببرید.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *