گستران وب

۱۱ صفحات مهم که باید هر وبلاگ وردپرس داشته باشد

سلام به کاربران […]

فروردین 2 , 1397

سلام به کاربران گستران وب ، اگر اخیرا یک وبلاگ را شروع کرده اید، ممکن است بدانید مهمترین صفحاتی که باید در وبلاگ خود داشته باشید چیست؟ صفحات به شما این امکان را می دهند که اطلاعات مفیدی در مورد وبلاگ خود اضافه کنید . در این مقاله، ما ۱۱ صفحاتی را که هر وبلاگ وردپرس باید داشته باشد را به اشتراک می گذاریم. تا پایان با ما همراه باشید .

 

11 صفحات مهم که باید هر وبلاگ وردپرس داشته باشد

چرا باید این صفحهات در وبلاگ وردپرس شما باشد ؟


وردپرس با دو نوع محتوا پیش فرض به نام پست و صفحه می آید. در حالی که پست ها برای نوشتن مقالات وبلاگ استفاده می شوند، صفحات برای ایجاد محتوا استفاده می شود که بخشی از برنامه پست وبلاگ شما به طور منظم نیست.

صفحات به طور معمول برای اضافه کردن محتوای استاتیک استفاده می شود که به طور معمول نباید تغییر کند. به عنوان مثال، در مورد صفحه ما.

نگه داشتن این محتوا از پست های وبلاگ خود جداگانه، به کاربران کمک می کند تا آنها را به راحتی کشف کنند. همچنین می توانید صفحات خود را به راحتی مدیریت کنید، آنها را مجددا مرتب کنید، آنها را به منوی های ناوبری خود اضافه کنید، و حتی از سازندگان صفحه استفاده کنید تا پوسته های سفارشی برای هر صفحه ایجاد کنید.

به این ترتیب، بیایید برخی از ایده های وبلاگ شما که می توانید در وبلاگ وردپرس خود استفاده کنید مورد بررسی قرار بدیم :

 

۱. صفحه درباره ما

این یک صفحه باید برای تقریبا تمام وب سایت های اینترنتی باشد. شما می توانید این صفحه را “درباره ما” یا “درباره من” بنویسید بسته به اینکه آیا شما یک وبلاگ تجاری یا یک وبلاگ شخصی دارید.

شما می توانید از این صفحه برای اطلاع دادن به کاربران در مورد افراد پشت وب سایت، هدف، ماموریت، ارزش ها و آنچه کاربران باید انتظار داشته باشند در وبلاگ خود استفاده کنید. در مورد صفحه به ایجاد اعتماد در بین مخاطبان خود کمک می کند، زیرا آنها می دانند که مردم واقعی در پشت صحنه هستند. شما همچنین می توانید از این فرصت برای نمایش محبوب ترین مطالب خود استفاده کنید.

 

۲. صفحه تماس با ما

خوانندگان وبلاگ شما، تبلیغ کنندگان و شرکای کسب و کار بالقوه همه باید اطلاعات تماس خود را پیدا کنید. صفحه تماس اجازه می دهد تا کاربران به سرعت و به آسانی به شما یک پیام ارسال کنند یا یاد بگیرند که چگونه با شما ارتباط برقرار کنند بدون اینکه یک نظر عمومی در بلاگ خود بگذارید.

شما باید فرم تماس را اضافه کنید تا کاربران بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. با این حال، شما همچنین می توانید آدرس ایمیل، نقشه موقعیت مکانی و پروفایل های رسانه های اجتماعی خود را برای ارائه راه های بیشتری برای ارتباط با شما اضافه کنید.

 

۳. صفحه مسئولیت و ضمانت

اگر پول خود را از وبلاگ وردپرس خود درآورید، باید یک صفحه سلب مسئولیت اضافه کنید. این جایی است که شما می توانید به کاربران در مورد نحوه کسب درآمد از وبلاگ خود اطلاع دهید. به عنوان مثال، اگر شما تبلیغات بنر را نمایش می دهید یا محصولات وابسته را تبلیغ می کنید، می توانید به کاربران اطلاع دهید که این چگونه محتوای شما کسب درآمد می شود.


۴. صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی

صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی اساسا به کاربران در مورد اطلاعاتی که در وب سایت شما جمع آوری می کنید و همچنین نحوه استفاده شما از این داده ها و همچنین شما و سایر اشخاص ثالث را می دهد. حتی اگر شما هیچ اطلاعات کاربر را جمع آوری نکنید، ابزارهای شخص ثالث در وب سایت شما مانند Google Analytics هنوز می توانند کوکی ها را تنظیم کنند.

اگر از Google AdSense استفاده می کنید، لازم است یک صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی را به وب سایت خود اضافه کنید.

 

۵. شرایط خدمات صفحه

اگر فروشگاه اینترنتی خود را اجرا کنید یا خدمات خود را در وبلاگ خود ارائه دهید، به شرایط سرویس صفحه نیاز خواهید داشت. این یک سند حقوقی است، بنابراین برای دریافت کمک قانونی حرفه ای بسیار توصیه می شود. همچنین قالب های آنلاین وجود دارد که می توانید آنها را استفاده کنید، اما این کار را به خطر می اندازد.

این به شما اجازه می دهد تا مسئولیت خود را در صورت سوء استفاده از اطلاعات و خدمات ارائه شده در وب سایت خود محدود کنید. همچنین می تواند برای اطلاع رسانی به کاربران در مورد مسئولیت های خود در رابطه با کپی رایت و علامت تجاری و نحوه استفاده از وب سایت، محصول یا خدمات خود استفاده شود.

 

۶. صفحه را اینجا بزارید

همانطور که وبلاگ شما بزرگتر می شود، محتوای بیشتری برای نمایش در صفحه اول خود خواهید داشت. این ممکن است کاربران جدید را کمی در مورد چگونگی استفاده بیشتر از وبلاگ خود اختلال ایجاد کند. این جایی است که یک صفحه شروع در اینجا مفید است.

هدف از این صفحه معرفی کاربران جدید به محتوای مفید شما است. این به کاربران یک ایده واضح در مورد چگونگی استفاده از مطالب شما را می دهد و منابع اولیه را باید بررسی کنند.

 

۷. محصولات /صفحه خدمات

اگر از یک پلت فرم تجارت الکترونیک مانند ووکامری برای فروش محصولات استفاده می کنید، به طور خودکار یک صفحه فروشگاه ایجاد می کند که فقط می توانید به منوی های راهبری خود اضافه کنید.

از سوی دیگر، اگر شما در حال فروش محصولات یا ارائه خدمات بدون استفاده از پلاگین تجارت الکترونیک هستید، پس شما باید یک صفحه محصول یا خدمات برای آنها داشته باشید. شما همچنین می توانید یک صفحه اصلی ایجاد کنید تا فهرست محصولات و صفحات کودک خود را برای محصولات فردی با جزئیات بیشتر فهرست کنید.


۸. صفحه سفارشی ۴۰۴

WordPress به طور خودکار یک صفحه خطای ۴۰۴ را نشان می دهد زمانی که نمی توان یک قطعه خاص را پیدا کرد. به طور معمول، صفحه ۴۰۴ بسیار ساده است و بسیار مفید نیست.

شما می توانید این صفحه ساده را با یک صفحه خطای ۴۰۴ سفارشی جایگزین کنید و به کاربران خود فرصت بیشتری برای کشف محتوا و ادامه دادن به مرور بدهید. برای دستورالعمل های دقیق، مقاله ما در مورد چگونگی بهبود الگو ۴۰۴ صفحه در WordPress را ببینید.

۹. صفحه بایگانی

 

وردپرس به صورت خودکار یک آرشیو تاریخ، دسته بندی و برچسب ایجاد می کند. با این وجود، اطلاعات در سراسر صفحات مختلف پراکنده شده اند و ممکن است کاربران شما اجازه ندهند که دید پرنده ای از محتوای ارزشمند خود را دریافت کنند.

این جایی است که یک صفحه بایگانی سفارشی وارد می شود. این یک صفحه ساده است که می توانید از آن برای نمایش پست های محبوب، آرشیو های جمع و جور، دسته های برتر، برچسب ها و موارد دیگر استفاده کنید.

 

۱۰.صفحه تبلیغات

 

بسیاری از وبلاگ ها صرفا بر روی تبلیغاتی هستند که از محتوای آنها درآمد کسب می کنند. ساده ترین راه برای انجام این کار با ثبت نام برای Google AdSense است. با این حال، شما همچنین می توانید نقاط آگهی به طور مستقیم به تبلیغ کنندگان.

برای انجام این کار، شما نیاز به ایجاد یک صفحه تبلیغاتی با اطلاعات مربوط به مکانهای تبلیغی در دسترس، بازدید ماهانه صفحات ماهانه و آمار جمعیت مخاطبان خود دارید. فراموش نکنید که یک فرم تماس را در انتها اضافه کنید تا تبلیغ کنندگان بتوانند به سرعت با شما تماس بگیرند.

برای نمایش و مدیریت آگهی ها در وبسایت شما نیاز به یک پلاگین مدیریت آگهی وردپرس دارید. توصیه می کنیم از AdSanity استفاده کنید زیرا به شما اجازه می دهد تا به آسانی مدیریت آگهی ها را به صورت خود میزبانی یا تبلیغات شخص ثالث مانند Google AdSense.

 

۱۱. برای ما صفحه بنویسید

 

اگر یک وبلاگ نویس چندین نویسنده وردپرس را اجرا کنید و به دنبال نویسندگان بیشتری هستید، پس شما نیاز به یک صفحه نوشتن برای ما دارید. این صفحه به سادگی کاربران را قادر می سازد که به دنبال کارهای وبلاگ نویسی برای یافتن فرصت نوشتن در وب سایت شما باشند.

شما می توانید از این صفحه استفاده کنید تا به کاربران بگوید چه چیزی در مورد وبلاگ شما و چه محتوایی که دنبال آن هستید هستید. از همه مهمتر، بگذارید آنها بدانند چگونه از نوشتن در وبلاگ شما سود می برند. فراموش نکنید که یک فرم تماس برای کاربران برای ارسال یک پیام به سرعت به شما اضافه کنید.

ما امیدواریم که این مقاله به شما در مورد صفحات مهمی که باید در بلاگ وردپرس خود داشته باشید کمک کرد. همچنین ممکن است بخواهید راهنمای نهایی وردپرس خود را برای مبتدیان برای بازدیدکنندگان بیشتر به وب سایت خود ببینید.

۵/۵ - (۳ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *