آموزش کاربردی, آموزش وردپرس, افزونه وردپرس, امنیت وردپرس, بهینه سازی, سئو, سئو وردپرس

چگونگی تهیه یک گزارش سئو برای سایت وردپرسی

هنگامی که یک گزارش سئو ایجاد می کنید، یک لیست عملی از وظایفی که باید برای بهبود سئوی وب سایت خود انجام دهید، ایجاد می کنید. این به شما این امکان را می دهد تا با بررسی موارد موجود در یک لیست، سایت خود را برای سئو بهینه کنید، که می تواند منجر به ورود ترافیک بیشتر به سایت شما شود.
در این مقاله نحوه ایجاد یک گزارش سئو را به صورت گام به گام به شما نشان خواهیم داد. این به شما یک مسیر روشن برای بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جستجو، یک مسئله در یک زمان، می دهد.

چرا برای سایت وردپرسی خود به گزارش سئو نیاز دارید؟

بهبود سئوی وردپرس مهم است زیرا به شما کمک می کند ترافیک وب سایت بیشتری داشته باشید.
موتورهای جستجو بزرگترین منبع بازدید کننده برای اکثر وب سایت ها هستند. سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، فرآیندی است که رتبه وب سایت شما را بهبود می بخشد تا سایت شما به بالای صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) نزدیکتر به نظر برسد.
مشکل این است که سئو فرآیند پیچیده ای است و برای مبتدیان می تواند دشوار باشد که بدانند از کجا شروع کنند. اینجاست که گزارش سئو می تواند به شما کمک کند.
انجام تجزیه و تحلیل سئو به شما امتیازی در مورد اثربخشی سئو فعلی سایت شما می دهد. همچنین گزارشی از وظایف عملی که می توانید برای افزایش ترافیک ارگانیک به وب سایت خود انجام دهید، ایجاد می کند.
می‌توانید گزارش سئو را به‌عنوان فهرستی از کارهایی که می‌توانید برای بهینه‌سازی سئو، بهبود ترافیک وب‌سایت، و افزایش فروش و تبدیل دنبال کنید، در نظر بگیرید.

با این گفته، بیایید نگاهی به نحوه ایجاد یک گزارش سئو برای سایت وردپرس خود بیاندازیم.

ایجاد یک گزارش SEO با استفاده از All in One SEO (رایگان)

ممکن است بخواهید یک گزارش سئو ایجاد کنید که به راحتی از داشبورد وردپرس خود مشاهده کنید. ساده ترین راه برای انجام این کار با All in One SEO (AIOSEO) است، بهترین افزونه سئو برای وردپرس که بیش از 3 میلیون کسب و کار به آن اعتماد دارند.
AIOSEO به طور خودکار یک گزارش سئو برای وب سایت وردپرس شما ایجاد می کند که به شما کمک می کند بدون استخدام متخصص آن را برای موتورهای جستجو بهینه کنید. این افزونه یک ابزار تجزیه و تحلیل سئو ارائه می دهد که می توانید از آن برای شناسایی وظایف سئو که هنوز تکمیل نکرده اید استفاده کنید.
ما یک بررسی کامل AIOSEO نوشته‌ایم که در آن می‌توانید درباره این افزونه اطلاعات بیشتری کسب کنید.

توجه: برای این آموزش از نسخه رایگان AIOSEO استفاده خواهیم کرد زیرا شامل ابزار SEO Analysis است. همچنین یک نسخه پریمیوم از AIOSEO وجود دارد که ویژگی های بیشتری از جمله ابزار نقشه سایت، نشانه گذاری طرحواره، مدیر تغییر مسیر و غیره را ارائه می دهد.

نصب و فعال سازی All in One SEO

برای شروع باید افزونه AIOSEO را در وب سایت خود نصب و فعال کنید.
پس از فعال شدن، افزونه به طور خودکار یک جادوگر راه اندازی را راه اندازی می کند. برای ادامه باید روی دکمه “Let’s Get Started (بیایید شروع کنیم)” کلیک کنید.

چگونگی تهیه یک گزارش سئو برای سایت وردپرسی

چگونگی تهیه یک گزارش سئو برای سایت وردپرسی

وقتی آماده شدید، به سادگی به صفحه All in One SEO » تجزیه و تحلیل سئو در داشبورد وردپرس خود بروید. شما متوجه خواهید شد که به برگه “چک لیست حسابرسی سئو ” نگاه می کنید.

امتیاز TruSEO

اولین چیزی که متوجه خواهید شد این است که SEO All in One به وب سایت شما امتیازی برای سئوی کلی آن داده است. این امتیاز TruSEO این افزونه است که در آن نمره خوب بین 50 تا 75 است و بهترین نتایج سئو با امتیاز بالای 70 به دست می آید.

با بهینه سازی وب سایت خود برای سئو امتیاز را بهبود می بخشید. اینجاست که گزارش سئو مفید است.
متوجه خواهید شد که SEO All in One یک چک لیست سئو قابل درک و کاربردی ایجاد می کند. این به شما مراحل دقیقی را نشان می دهد که باید برای بهبود امتیاز TruSEO خود بردارید.

این مراحل در چهار بخش نمایش داده می‌شوند: «سئوی پایه»، «سئوی پیشرفته»، «عملکرد» و «امنیت».
اگر قبلاً برخی بهبودهای سئو را با نتایج خوبی انجام داده اید، آنها را در کنار یک علامت سبز رنگ مشاهده خواهید کرد. مسائل مهمی که نیاز به کار دارند صلیب سرخ خواهند داشت. بهبودهای توصیه شده با رنگ آبی مشخص شده اند.
با کلیک کردن روی برگه‌های بالای فهرست، می‌توانید فهرست را فیلتر کنید تا فقط موارد قرمز، آبی یا سبز را ببینید.

شما به راحتی می توانید روی فلش سمت راست هر آیتم چک لیست کلیک کنید تا جزئیات بیشتری در مورد آن بخوانید. این به شما کمک می کند بفهمید که چرا آن آیتم برای سئو مهم است و چگونه می توانید مشکل را برطرف کنید.

گزارش اولیه سئو

اولین بخش از گزارش سئوی شما «سئوی پایه» است که بر عناصر اساسی سئوی درون صفحه تمرکز دارد. این بهترین مکان برای شروع است.

این چک لیست شامل مسائل سئو پیشرفته تری است:

  • می توانید بررسی کنید که سایت شما از یک برچسب پیوند متعارف استفاده می کند که به موتورهای جستجو اجازه می دهد URL صحیح وب سایت شما را بدانند.
  • این اطمینان حاصل می کند که به طور تصادفی از هدرهای noindex یا متا تگ هایی استفاده نمی کنید که از موتورهای جستجو می خواهند صفحات شما را ایندکس نکنند.
  • این نسخه www و غیر www URL وب سایت شما را به همان سایت هدایت می کند.
  • اگر از فایل robots.txt استفاده نمی کنید، چک لیست به شما هشدار می دهد تا به موتورهای جستجو کمک کند تا سایت شما را راحت تر فهرست کنند.
  • همچنین می توانید ببینید که آیا از نشانه گذاری طرحواره برای نمایش اطلاعات اضافی درباره سایت خود در نتایج جستجو استفاده می کنید یا خیر.

گزارش عملکرد

بخش سوم گزارش سئو «عملکرد» است که سرعت و عملکرد وب سایت وردپرس شما را اندازه گیری می کند. وب سایت های کند هم برای سئو و هم برای تجربه کاربر مضر هستند.

چک لیست “عملکرد” ​​شامل موارد زیر است که می تواند سئو سایت شما را بهبود بخشد:

  • باید مطمئن شوید که از هدرهای منقضی برای تصاویر خود استفاده می کنید.
  • همچنین مطمئن شوید که جاوا اسکریپت و CSS را در وردپرس کوچک می‌کنید.
  • این چک لیست به شما امکان می دهد بدانید صفحات HTML شما بزرگتر یا کوچکتر از حد متوسط ​​هستند.
  • زمان پاسخگویی وب سایت شما را اندازه گیری می کند که با استفاده از یک افزونه کش بهبود می یابد.

گزارش امنیتی

بخش آخر در گزارش سئو AIOSEO “امنیت” است. امنیت وب سایت برای محافظت از داده های کاربر و حفظ اعتماد موتور جستجو ضروری است.

در اینجا موارد “امنیت” در چک لیست All in One SEO وجود دارد که می تواند به تقویت سئوی شما کمک کند:

  • این اطمینان حاصل می کند که فهرست دایرکتوری در سایت شما غیرفعال است زیرا دسترسی هکرها به فایل های وب سایت شما را دشوارتر می کند.
  • بررسی می کند که گوگل وب سایت شما را برای بدافزار در لیست سیاه قرار نداده است زیرا گوگل وب سایت های مشکوک را فهرست بندی می کند.
  • همچنین مطمئن می شود که سایت شما از پروتکل امن HTTPS برای محافظت از حریم خصوصی کاربران شما استفاده می کند. توصیه می کنیم همه وب سایت ها HTTPS را فعال کنند. در غیر این صورت، گوگل سایت را به عنوان ناامن علامت گذاری می کند و تصور بدی از کسب و کار شما می دهد.

اکنون که یک گزارش دقیق سئو دارید که چهار حوزه مهم را پوشش می دهد، می توانید شروع به کار روی یک موضوع یا بهبود در یک زمان کنید. با پیشرفت، متوجه سبز شدن آیتم های قرمز رنگ و افزایش امتیاز TruSEO خود خواهید شد. این منجر به ترافیک ارگانیک بیشتر از موتورهای جستجو می شود.

امیدواریم این آموزش به شما کمک کند تا یاد بگیرید چگونه یک گزارش سئو برای سایت وردپرسی خود تهیه کنید.

در نظر داشته باشید که ما در مجموعه گستران وب بخشی را در نظر گرفته ایم به عنوان پشتیبان سایت ، با مراجعه به این بخش شما میتوانید خدمات بررسی و آنالیز سایت وردپرسی خود را به تیم با تجربه ما بسپارید

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *