گستران وب

ترجمه و چند زبانه کردن وب سایت های وردپرسی یکی از ملزومات برای سایت هایی است که موضوع کارشان ارائه خدمات و فروش محصولات برای کاربران با چندین زبان مختلف است . همچنین امروزه با توجه به گستردگی فضای مجازی وب سایت های خبری نیز به چند زبان مختلف اخبار خود را درج می کنند ابازدید کنندگان با هر زبانی از هر کجا که وارد سایت شدند برایشان مقدور باشد تا بتوانند به راحتی به مطالب دسترسی داشته باشند .
در این مقاله تیم گستران وب قصد دارد تا افزونه ایی را به شما معرفی کند تا به وسیله ی آن قادر باشید تا وب سایت وردپرسی خود را ترجمه کرده و به هر زبانی که قصد دارید تا در سایتتان نمایش داده شود در آورید و علاوه بر این موضوع شما قادر خواهید شد تا نوشته ها را به هر زبانی که می خواهید اضافه کنید .

ترجمه وردپرس و چندزبانه کردن سایت

افزونه‌ای که قصد معرفی آن را دارم با عنوان Polylang در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و تاکنون توانسته است تا بیش از ۲۰۰.۰۰۰ نصب فعال و کسب امتیاز ۴.۷ را ازآن خود نماید که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا اقدام به ترجمه وردپرس و چندزبانه کردن سایت کنید.

نصب و فعال سازی

پس از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با عنوان Languages در پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه خواهد شد، روی آن کلیک کنید تا به صفحه افزودن زبان در آن هدایت شوید. برای شروع کار لازم است تا زبان فعلی سایت را که فارسی می‌باشد را انتخاب کنید.

مشابه تصویر پس از انتخاب زبان عنوان، موقعیت زبان، کد زبان، حالت راستچین و یا چپ چین بودن زبان و آیکون زبان انتخاب خواهد شد در نهایت بر روی دکمه Add new language کلیک کنید تا زبان مورد نظر اضافه شود.

به همین ترتیب برای سایر زبان‌ها نیز اقدام کرده و زبان‌های انگلیسی، عربی و… که قصد دارید تا در سایت نمایش داده شود را اضافه کنید.

حال مشابه تصویر به منوی String Translations مراجعه کرده و مشابه تصویر رشته‌های زبان برای عنوان، توضیحات، فرمت‌های تاریخ و سایر اطلاعاتی که بسته به قالب مورد استفاده ممکن است برای شما نمایش داده شود را برای هر زبان ترجمه کنید و در نهایت تغییرات را ذخیره کنید.

URL modifications: در این بخش قادر خواهید بود تا ساختار زبان سایت را بر اساس زبا تعیین کرده و آن را در قالب یک ساب دامنه و یا نمایش به صورت دایرکتوری انتخاب کنید.

Detect browser language: با استفاده از این قابلیت هنگامی که بازدید کننده در صفحه اصلی سایت قرار دارد زبان شناسایی شده توسط مرورگر برای وی انتخاب شده و نمایش داده خواهد شد.

رسانه: در این بخش می‌توانید امکان ترجمه رسانه‌های اپلود شده در وردپرس را تعیین کنید که برای هر زبان به صورت اختصاصی رسانه ترجمه شود و یا اینکه بر اساس زبان پیشفرض نمایش داده شود.

Custom post types and Taxonomies: در این بخش قادر خواهید بود تا امکان ترجمه برای پست تایپ سفارشی موجود در وردپرس را انتخاب کنید تا امکان ترجمه برای آنها نیز فعال باشد. از جمله این موارد می‌توان به محصولات ووکامرس، دسته‌بندی محصولات و… اشاره کرد.

Synchronization: این گزینه به شما امکان خواهد داد تا برای رشته‌های مختلف بر اساس همگام سازی موجود امکان ترجمه فراهم شده و در متای صفحات نیز امکان ترجمه فراهم باشد که از نظر بهینه بودن برای موتورهای جستجو مناسب است.

حال تنظیات را ذخیره کرده و به صفحه ویرایش یکی از مطالب خود برای ترجمه محتوای ان مراجعه کنید.

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید بر روی آیکون + برای زبان مورد نظر کلیک کنید و محتوای ترجمه شده نوشته خود را در قالب یک نوشته جدید ایجاد کنید تا به عنوان ترجمه این نوشته در سایت برای زبان مورد نظر اضافه شود.

پس از انتشار نوشته مورد نظر با زبان انتخابی ترجمه برای آن کامل شده و کاربران قادر به مشاهده سایت با زبان‌های مختلف در سایت شما خواهند بود.

به همین ترتیب می‌توانید هر نوع زبانی را که قصد دارید را به سایت خود اضافه کنید و محتوای مطالب خود را برای هر یک از زبان‌ها ترجمه کنید تا سایتی با چند زبان گوناگون داشته باشید.

با مراجعه به نوشته‌ها در پیشخوان وردپرس نیز می‌توانید مطالبی که برای هر زبان ترجمه شده‌اند را مشابه تصویر فوق مشاهده کنید.

 

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *