گستران وب

افزونه مدیریت و ویرایش دسترسی کاربران وردپرس User Role

همینطور که می […]

تیر 26 , 1396

همینطور که می دانید یکی از امکانات پیشرفته وردپرس قابلیت عضویت کاربران می باشد. معمولا استفاده از برخی امکانات محدود به عضویت در سایت می شود تا بتوان بازدیدکنندگان را برای رسیدن به اهداف وب سایت مدیریت کرد، امکان عضویت در سایت را می توان از طریق مراجعه به پنل تنظیمات سپس تنظیمات همگانی و با فعال کردن تیک هرکسی می تواند نام نویسی کند فعال کرد. مهم ترین بخش در ارتباط با کاربران عضو وردپرس تعیین نقش کاربری آنها می باشد به طور معمول دارای ۵ حالت مشترک ، مشارکت کننده ، نویسنده ، ویرایشگر و مدیر کل با قابلیت انتخاب از بخش نقش پیش‌فرض کاربر تازه می باشد. در این مطلب از گستران وب قصد معرفی افزونه نقش کاربری وردپرس جهت مدیریت و ویرایش دسترسی کاربران User Role را داریم پس تا انتها همراه ما باشید.

همینطور که گفته شد وردپرس به صورت پیش فرض دارای ۵ نوع نقش کاربری می باشد که هر کدام از آنها باعث ایجاد محدودیت در دسترسی به امکانات و بخشهای مختلف وردپرس و سایت می شود به همین دلیل انتخاب نقش کاربری مناسب با فعالیتی که برای کاربر عضو در نظر گرفته شده بسیار مهم و حیاتی می باشد. در تصویر زیر جدول نقش کاربر در وردپرس به همراه محدودیت و دسترسی های تعیین شده برای هر User Role یوزر رول نمایش داده شده است.

طبق جدول معرفی شده کاربر مشترک دارای پایین ترین سطح دسترسی برای استفاده از وردپرس می باشد که شامل قسمتهای ساده ای مانند امکان ارسال دیدگاه بدون نیاز به پر کردن فیلدهای نام ونام خانوادگی، ایمیل و آدرس سایت و همچنین ایجاد صفحه پروفایل کاربری با قابلیت نوشتن توضیحات برای نمایش در سایت می باشد به همین دلیل پیشنهاد وردپرس در هنگام فعال کردن قابلیت عضویت در سایت انتخاب نقش مشترک برای کاربران است تا در صورت اعتمادسازی و دارا بودن فعالیت مناسب بتوان نقش کاربر را ارتقاء داد.
اگر قصد استخدام نویسنده در سایت تان را دارید می توانید نقش نویسنده را برای کاربر تعیین کنید تا بتواند مطلب بنویسید و فایلهای لازم را در هاست و وردپرس آپلود نماید سپس مطلب آماده در سایت منتشر کند اما اگر نیاز به تایید کیفیت محتوای نوشته را دارید باید از نقش مشارکت کننده استفاده کنید تا کاربر پس از آماده کردن پست آنرا جهت بازبینی مدیر و ویرایشگر وردپرس ارسال نماید تا در صورت تایید محتوای مطلب در سایت منتشر گردد در واقع نقش مشارکت کننده یک سطح دسترسی پایین تر از نویسنده می باشد.
مدیر و ویرایشگر بالاترین سطح نقش کاربری وردپرس را دارند کاربری که دارای نقش ویرایشگر است تنها توانایی مدیریت قالب و افزونه های وردپرس را ندارد و در سایر موارد دسترسی کاملی همانند مدیر اصلی بر روی مطالب، دسته بندی برچسبها، فایلهای آپلود شده در کتابخانه و رسانه وردپرس و … را دارد.

اگر قصد دارید برخی دسترسی و قابلیت را به نقش مورد نظر اضافه کنید بنحویکه از سایر امکاناتی که در نقش بالاتر وجود دارد محروم باشد و یا اگر دارای چندین مدیر هستید ولی نمی خواهید برخی از مدیران دسترسی کامل داشته باشند و مثلا بتوانند کاربران عضو را مشاهده و ویرایش کنند می توانید از پلاگین یا افزونه نقش کاربری وردپرس جهت مدیریت و ویرایش دسترسی تمام کاربران User Role استفاده نمایید.
از محبوبترین و کامل ترین پلاگینهای تعیین نقش کاربران برای وردپرس افزونه User Role Editor می باشد که توانایی افزودن نقش های جدید را دارد و می توان چندین رل یا نقش کاربری role دیگر برای اعضاء با سطح دسترسی های مختلف ایجاد کرد. از امکانات پلاگین می توان به مواردی مانند: ویرایش و حذف یا افزودن نقش جدید، امکان انتخاب دسترسی و یا عدم دسترسی به بیش از ۶۰ قابلیت وردپرس با انتخاب و تیک زدن هر بخش، امکان به روز رسانی و افزودن نقش برای کاربران قدیمی، مدیریت کامل توسط مدیر اصلی وردپرس بر روی تمام نقشهای ایجاد شده، تعیین نام دلخواه برای نقش جدید و … اشاره کرد.

دومین پلاگینی که قصد معرفی آنرا داریم افزونه نقش کاربری وردپرس WPFront User Role Editor می باشد که دارای امکانات کاملی برای مدیریت مجوز فعالیت نقش کاربران است. اگر بخواهیم دو پلاگین را با یکدیگر مقایسه کنیم تقریبا تفاوت خاصی در عملکرد آنها وجود ندارد با این تفاوت که برای دسترسی به تمام امکانات WP Front باید نسخه ویژه یا پولی آنرا خریداری کرد.

 

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *